גלי ישראל

בלי חשבון, התוכנית המלאה 17.03.2023

מאיפה הרצוג לקח לעצמו את הסכמות? המתווה של הרצוג מנציח את המצב, יש כל כך הרבה עוולות במערכת המשפט, הם נכנסו לתוך הורידים של האנשים, הפכנו למדינת משטרה, הרצוג נמצא בשמאל, למה המתווה של הרצוג רע
אלי ציפורי, רדיו גלי ישראל

ח"כ טלי גוטליב: "מאיפה הרצוג לקח לעצמו את הסכמות לגבש מתווה? למתווה שלו יש רעיון מהפכני: רוב למפסידים, אז עדיף כבר להיות באופוזיציה. כדאי לקרוא את האותיות הקטנות, הרצוג רוצה בעצם שיצחק עמית יהיה נשיא העליון הבא, הוא רוצה שהנשיא יתמנה בנוהג הקיים".

השופט בדימוס הרן פינשטין: "המתווה של הרצוג מנציח את המצב שבו שופטים בוחרים שופטים, שזה קיים רק באיראן ובאפגניסטן. זו טעות קשה של הרצוג ואני לא מבין אותו. בזמנו שאלתי את הנשיא שמגר על העיוות הזה והוא אמר לי שהוא מקבל מחמאות על השיטה מחו"ל. שאלתי אותו אם יש לו מחקר על כך והוא ענה – זה רק משיחות פרטיות".

סטלה קורין ליבר: "למרות שמקללים אותי ברחוב אני בעד הרפורמה של לוין. יש כל כך הרבה עוולות במערכת המשפט, שאמנם לא מטופלות ברפורמה, אבל חייבים להתחיל מהראש, כי המשטרה והפרקליטות זה הזנב. אני מצפה ששופט ששומע על "שגגה מצערת" של הפרקליטות יגיד שכתב האישום מבוטל".

פיני פישלר: "המשטרה הודתה ב-1000 ניסיונות הדבקה של פגסוס? אלו 1000 עבירות פליליות! זו פרשה בניצוחו של רוני אלשיך. חייבים לחקור מה נעשה כאן, באילו תהליכים הם השתמשו ברוגלה, במה הם חיטטו והם הם השתמשו בזה. אני רוצה לדעת הכל, לראות את כל הצווים, הם נכנסו לתוך הורידים של האנשים".

אבי וייס: "הפכנו למדינת משטרה שאין כמוה בעולם המערבי – יש פה יותר בקשות האזנה מאשר מארה"ב. ויותר חמור: יותר מ-22 אלף בקשות הוגשו לחברות זרות בחו"ל כדי לשאוב את הענן שלהם תוך 9 שנים, זה לשאוב את הכל – בלי תוקף חוקי – ועם אישור בודד של הפרקליטות".

פרופ' ירון זליכה: "את מי הרצוג הזמין להתייעצויות? את בעלי ההון, את מנהלי הבנקים, הוא רואה את המציאות דרך העולם שלהם. הרצוג נמצא בשמאל וכל אחד נוטה לאמץ את המיליה שלו".

פרופ' טליה איינהורן מסבירה למה המתווה של הרצוג רע ולמה היא אופטימית לקראת חג החירות

המונולוג השבועי

לא עושה חשבון לנשיא הרצוג

אחרי שאימץ את ז'רגון השמאל על מלחמת אחים, על רפורמה שצריכה לעבור, על אסון ממשמש ובא, אימץ הרצוג גם את עמדת האליטות ומנסה לחסל בשם המגוחך של "מתווה העם" כל ניסיון לרפורמה יסודית והכרחית במערכת המשפט.

לא את העם מייצג הרצוג, שמעולם לא נבחר על ידו, אלא את נשיאת העליון אסתר חיות, שכנתו בשכונת צהלה היוקרתית בתל אביב.

לא למען העם פעל הרצוג, אלא למען קבוצה קטנה, מורמת מהעם, פריבילגית, שהוא חלק ממנה ולכן רוצה לשמור עליה.

לא את רצון הרוב והעם רוצה הרצוג לממש, אלא לכפות את דעתה של קבוצה שהפסידה על הקבוצה המנצחת.

לא גיוון רוצה הרצוג בבית המשפט העליון, אלא הנצחת החד גוניות והמונוליטיות במערכת המשפט.

לא את שלטון העם הוא מכבד, הוא מכבד את שלטון אלו שלא נבחרו מעולם.

בשנת 2015 התגייסה כל התקשורת למען בחירתו של הרצוג, כולל אתר וואלה, שהמנכ"ל שלה אילן ישועה התחנף להרצוג בהתכתבויות אישיות ואמר לו שהוא עומד לרשותו 24 שעות ביממה, כל מה שהוא צריך. במקום שהרצוג יחטוף כתב אישום, נתניהו חטף אותו על המצאה מופרכת של היענות חריגה בסיקור וואלה. היענות חריגה אכן היתה, למען הרצוג בלבד.

בשנת 2023 שוב מתגייסת רוב התקשורת למענו, למען איש פוליטי, הפעם בתחפושת של נשיא.

לא למען העם פעל הרצוג, אלא נגדו.

זה העם שמשלם כ-60 מיליון שקל מדי שנה כדי להחזיק את בית הנשיא ולשכתו.

מה חדש?

בנימין נתניהו (ויקיפדיה), יהודית תירוש (צילום: אלי ציפורי)

יומן הבוקר 11.12.2024

לא כוחות: נתניהו מפוקס מאוד, חד, בטוח, משכנע ונינוח; יהודית תירוש נרגנת, עצבנית, היסטרית, מתוחה ובחרדה. כך נראית פרקליטה שמתעקשת לקרוא לנתניהו "הנאשם" לאחר שמערך הראיות המומצאות שלה קרס

הקליקו לתוכן »