השבוע "חגגה" הפרקליטות שני הסדרי טיעון עם שני "מטרידים" לכאורה של הדס קליין וניר חפץ. שני תיקים קיקיוניים זכו להודעת דוברות של הפרקליטות המושחתת בצירוף הפרוטוקולים ודברי הרהב של נציגי הפרקליטות.
***
עברתי על תיקי ה"הטרדה" שהגיעו לבתי המשפט: כל ה"מטרידים" הם כמעט בעלי פרופיל דומה – אנשים קשיי יום שהפרקליטות שלפה איזושהי אמירה שלהם ממעמקי הרשתות החברתיות והפכה אותם לכתבי אישום מגוחכים רק בשביל לשרת "עיתונאים" מסויימים וכמובן את ירום הודה גברת קליין.
משום מה, עדי תביעה אחרים שספגו נאצות דומות כמו שלמה פילבר, דוד שרן ויפעת בן חי שגב, לא זכו לטיפול כזה מחמיר.
טוב, הרי שלושתם נחשבו לעדים עויינים בשביל הפרקליטות אז לא צריך לטפל בהטרדתם כביכול, כפי שעשו זאת עם יקירהם קליין וחפץ? עוד דוגמא לאכיפה בררנית מכוערת במיוחד.
חלק גדול מה"מטרידים" גייסו את הסניגוריה הציבורית ומשם הדרך לעסקאות טיעון (בסך הכל חודשיים מאסר על תנאי ו-2000 שקל קנס) הייתה קצרה.
בקיצור ולעניין, אל תצפו לצדק, במיוחד כשאין לכם כסף כדי לממן עורכי דין – וזו עוד תוצאה עגומה של מערכת משפט חולה.
כדי להיאבק בפרקליטות צריך כסף, צריך סבלנות וצריך להיות מוחזקים בגרון במשך שנים. המטרה של הפרקליטות היא הרי להתיש אנשים, לרושש אותם עד שהם מגיעים למצב שבו הם אומרים: איננו יכולים יותר, נודה במשהו, רק תעזבו אותנו.
אלו דברים מעוותים במדינה דמוקרטית ולכן יש לנו הרבה עסקאות טיעון: עדיף ל"נאשמים" להודות במשהו ולגמור עם זה.
התוצאה: אפליה משפטית ואפליה חברתית שהפרקליטות מנצלת עד תום לטובת הגחמות והאינטרסים המלוכלכים שלה.
אלא שאצל אחד הקורבנות שחתם על סדר טיעון השבוע – המקרה היה מיוחד.
הקשר הפסול בין הפרקליטות לאביעד גליקמן
שמעון אטיאס סיפר בבית המשפט שבלהב 433 אמרו לו שאביעד גליקמן הוא זה שהתקשר להדס קליין וביקש ממנה להתלונן עליו.
זה לא הפתיע אותי, הרי גליקמן-דליפמן הוא עובד פרקליטות לכל עניין ודבר שאיבד כל צלם אנוש. הוא "שליח המצוות" של הפרקליטות ביחסי תן וקח חמורים, בחלקם פליליים.
דליפמן יעשה כל דבר מלוכלך, כל דבר בזוי בשביל הפרקליטות והיא תגן עליו, תגונן עליו בחירוף נפש ואף תציג אותו כ"פרשן משפטי", כפי שעשתה לאחר התלונות נגדו בעניין הטרדת פילבר.
זו לא הטרדה, זה לא איום, טוענת הפרקליטות, זו "פרשנות" משפטית של גאון המשפט העילג מכל – מר דליפמן.
אלא שכאן נחשף עוד קשר פסול מאוד: הקשר שבין דליפמן להדס קליין. הם כבר נתפסו יושבים בבית קפה במודיעין; במהלך עדותה גליקמן נצפה רודף אחר אישה מבוגרת שאמרה לקליין דברים שלא היו נוחים לה ושיא השיאים: ראיון מלטף בתוכנית "המקור" שבו דרוקר וחברו דליפמן מודים שליוו את קליין במשך 3 שנים(!), כלומר: גם תוך כדי עדותה, מה שמעיד על שיבוש הליכים לכאורה.
הרי אסור לעד לדבר עם התקשורת במהלך העדות וקליין הוזהרה שוב ושוב לא לעשות כן.
ובכלל, נראה שקליין פיתחה קשר פסול וקרוב מדי עם ליאת בן ארי ושאר "בכירי" הפרקליטות אלא גם "עיתונאים" כמו דליפמן המשמשים כדוברי הפרקליטות וגם כדובריה.
מערכת היחסים נראית כך: היא מרצה אותם והם משתדלים לרצות אותה.
העובדה שדליפמן הפך לשטינקר של הפרקליטות ושל קליין (לפי אטיאס) מעידה על ריקבון מוסרי וערכי שפשה בכל מערך התעמולה של הפרקליטות. אין גבולות שהם לא יחצו בשביל לדרוס, לרמוס ולהשתיק אנשים, גם בשימוש ב"מויסרים" כדוגמת דליפמן.
אף לא צדיק אחד בסדום
זאת ואף זאת: בשבוע שעבר נחשף בדיון בתיק התפור נגדי ונגד אבי וייס ששלמה פילבר הגיש תלונה במשטרה נגד דליפמן בגין הטרדתו, בהמשך לתלונה של דוד שרן נגד רביב דרוקר.
בכל מדינה מתוקנת דליפמן ודרוקר היו נקראים לחקירה מיידית באזהרה על האיומים נגד פילבר ושרן, אבל הפרקליטות תשמור עליהם מכל משמר, כפי שהיא שומרת על קליין, למרות הראיות המצטברות להתנהלות פסולה שלה – כמו עדות שקר, קשר עם התשקורת במהלך העדות, ותלונות רבות שהוגשו נגדה (בין היתר על ידי אבי וייס ועבדכם הנאמן).
מה שמדהים הוא שאין אף צדיק אחד בסדום של הפרקליטות כדי להגיד עד כאן. אבל גם זה, אני מקווה, יגיע. לא לעולם חוסן.