יומן הבוקר
שני קוסקס (אלי ציפורי)
נתניהו על האמירה של שני קוסקס שהיא העדה שתפיל את משטרו: מותר לי להשתמש בביטוי מגעילה, מגעילה, אתה מקבל כסף ומעמיד פנים או מוליך שולל וכו' ואחר כך אתה בא ומספר סיפורים שבאים כאילו לפחות להפליל. אבל מה היא אומרת, תשימו לב למה היא אומרת, היא אומרת דברים שיפילו את המשטר, זאת אומרת את הממשלה בראשותי, יפילו אותי, על מה? על זה שביקרתי פעמיים-שלוש בבית ליד? כדי לשחות בבריכה המחוממת? פשע נגד האנושות, ושהכינו לי שם איזה ארוחה והניחו שם כמה סיגרים

הפרוטוקולים מדברים! ציטוטים מהפרוטוקול הרשמי של יום העדות ה-27 של נתניהו והפעם על האמירה של שני קוסקס שהיא העדה שתפיל את משטר נתניהו.

***

עו"ד חדד: עד כמה באינטראקציה שלך איתה בזמן אמת מגיעה עדה, דרך אגב, היא מספרת למשטרה גם היא שמתעבת אותך, לא רק הדס שסיפרה את זה לחוקרים. היא גם אומרת, שני, אני מתעבת אותו, החבר שלי מתעב אותו, ההורים שלי מתעבים אותו, כולם מתעבים אותך.
עד כמה חווית חוויה כזו באינטראקציה המועטה שיש לך עם שני? דרך אגב, היא אומרת שתמיד הייתם נורא נחמדים אבל אולי עשית משהו שגרם לה לתעב אותך?

נתניהו: תראה, קודם כל היא אומרת, לא, לא עשיתי וזה גם כן תופעה, מותר לי להשתמש בביטוי מגעילה, מגעילה. אתה מקבל כסף ומעמיד פנים או מוליך שולל וכו' ואחר כך אתה בא ומספר סיפורים שבאים כאילו לפחות להפליל.
אבל מה היא אומרת, תשימו לב למה היא אומרת, היא אומרת דברים שיפילו את המשטר, זאת אומרת את הממשלה בראשותי, יפילו אותי, על מה? על זה שביקרתי פעמיים-שלוש בבית ליד? כדי לשחות בבריכה המחוממת? פשע נגד האנושות, ושהכינו לי שם איזה ארוחה והניחו שם כמה סיגרים.

עו"ד חדד: זה היה שניצל

נתניהו: שניצל, זה דרך אגב נכון, זה היה שניצל

עו"ד חדד: שניצל, פסטה ודגים

נתניהו: מדויק, השניצל היה לא רע אבל זה מפיל משטר? מה זה? על זה שבאנו פעם בגלל נפילת מערכת המיזוג אצלנו? על מה הם מדברים? מה עובר לאנשים האלה בראש?
הקרימיניזציה של שתיית כוס קפה או אכילת שניצל או שחייה בבריכה שמשייכים לי, משייכים לי, כן, זה מפיל משטר, 11 מיליון שקל מתנות ליום הולדת זה לא מפיל משטר, זה מפיל משטר.

מאמרים אחרונים

בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 29.04.2026 – יום עדות מס' 82

נתניהו: הפשיטו את כל העוזרים שלי, שברו את הדמוקרטיה, פרמו את כל החוקים, זייפו מסמכים, העלימו ראיות, עשו דברים מטורפים. זה משפט הזוי, מהלך מטורלל להפיל ראש ממשלה; השופט בר-עם באמירה חסרת תקדים ליהודית תירוש: אולי תעזבי את הספקולציות?

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו, לפ"מ

עדות נתניהו 28.04.2026 – יום עדות מס' 81

יהודית תירוש כשלה בעוד ניסיון ממוחזר ונואש לייצר פגישת הנחיה אלטרנטיבית, בלי שום בסיס ראייתי ועל פי קונספירציות ממוחה הקודח והפורח. נתניהו: "פילבר אמר ברשות ני"ע שלא היה כלום. הדבר מנוגד לחלוטין לתיזה שלכם שאתם מגישים כאן. סברה שלי היא שאתם יודעים שזה שקר. זו סברה סבירה"

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 24.02.2026 – יום עדות מס' 80

תירוש מאבדת את העשתונות ופונה לנתניהו: "גם את אדוני אנסו?" עו"ד חדד: הגענו לתחתית, תתביישי לך. נתניהו: הפשיטו את כל אנשי הלשכה שלי כאילו הם מחבלים. אתם מבצעים עבירות וסוגרים לעצמכם את התיקים. מה זה כאן? מזרח גרמניה או גרוע מזה? תירוש ניסתה לרמוז שנתניהו "שיחד" עדים. עו"ד חדד: זו תופעה קרימינלית. באים אנשים ואומרים אמת, הופכים מייד על ידי התביעה לחשודים

הקליקו לתוכן »