גלי ישראל

בלי חשבון, התוכנית המלאה 09.04.2021

עו"ד ציון אמיר, עו"ד כנרת בראשי, חיים רמון, השופט בדימוס הרן פיינשטיין, סטלה קורין ליבר, ג'לאל בנא
אלי ציפורי, גלי ישראל

עו"ד ציון אמיר על האפשרות ששלמה פילבר יחזור בו מהסכם עד המדינה: "המצב שלו ייחודי. אם אתה נקי מאשמה, כפי שהוא אומר לאחר שכל המעורבים בעבירות שלו נוקו – אתה לא צריך להיות עד מדינה והוא יכול לסגת מההסכם. מוזר שהפרקליטות לא מזמנת אותו לשיחת הבהרה או להשלמת חקירה. משהו מטריד; "גם ליאת בן ארי יודעת: התיקים של נתניהו מורכבים מאוד מאוד והם לא בכיסה. יש סיכוי לזיכוי"

כנרת בראשי: "הנשיא ריבלין מדבר על מוסר וערכים? מי שמך? אנשים שהקריבו את גופם למען מדינה הצביעו נתניהו. לך הביתה!"; על נאום ליאת בן ארי ואיזכור משפט קצב: "אומללה"; על שי ניצן: "שיקר לשופטים, שיבש הליכי משפט, העלים ראיות וחיסל חשבונות. זה מטיף לנו מוסר?"

חיים רמון מציע לנתניהו: "תן לבנט להיות ראשון ברוטציה שנה, כך גדעון סער יצטרף לממשלה ואולי יתמזג עם בנט, אחרת תקווה חדשה תהפוך לישנה".

השופט בדימוס הרן פינשטיין לא מבין את יריב לוין: "היה צריך לחסום את חברי הרשימה המשותפת מלהיכנס לאולם"; על עדות אילן ישועה: "זוטי הדברים, החקירה הנגדית היא החשובה"; על עבירת הפרת האמונים: "צריך למחוק אותה מספר החוקים. זה כל שופט ותפיסת העולם הפרטית שלו"

סטלה קורן ליבר מדברת על הצביעות של אילן ישועה ומספרת איך זמנו צנזרו לה ראיון שערכה עם יואב יצחק על איש העסקים החזק במדינה אז אהרון דוברת; ואיפה זה היה? בעיתון "העיר" שהמו"ל שלו הוא עמוס שוקן מ"הארץ"

ג'לאל בנא מעריך שתהיה ממשלה בהישענות רע"מ: "אנשי נתניהו ראו את נאום מנצור עבאס לפני שידורו; עבאס שמרן – הוא יאפשר שינויים במערכת המשפט"

מה חדש?

בן כספית

יומן הבוקר 18.08.2026

מעללי השטינקר המשטרתי בן כספית (פרק ז')! בשלב מסויים הפך בן כספית ממופעל למפעיל. הוא הפך את המשטרה לקבלנית הביצוע שלו – כספית יזם חקירות באמצעותה והמליץ לה את מי לחקור. המשטרה והפרקליטות רקדו על-פי החליל שלו. כספית נפגש למעלה מ-50 פעם עם מפעיליו, בעיקר עם ערן קמין. הפעלתו ארוכת השנים של בן כספית היתה בניגוד לנהלים של המשטרה, האוסרת על הפעלת עיתונאים כמקורות, ובניגוד למסקנות ועדת זיילר. גרסתו של כספית כאילו "הופעל עליו לחץ" לשתף פעולה – שקרית

הקליקו לתוכן »
בן כספית

יומן הבוקר 17.08.2026

מעללי השטינקר המשטרתי בן כספית (פרק ו')! שיטת המאפיונר: כספית מסר מידע למשטרה כמודיע וכשראה שהחקירות נגד נתניהו לא קודמו השתמש בטוריו כדי להשתלח במנדלבליט. עו"ד חדד: "מצד אחד הוא מוסר את המידע ואז הוא מצפה שיעשו ואם לא עושים אז הוא מאיים והוא מדבר על היועץ המשפטי לממשלה, כי יועץ שהורג את המידעים ולא נותן, ושמועל בתפקידו הציבורי, אילו הדברים שהוא כותב וזה דבר חמור. דרך אגב, זו הסיבה שיש הנחיה מאוד ברורה של המשטרה שאוסרת על הפעלת עיתונאים כמקורות מודיעיניים בדיוק בגלל זה, גם בגלל החשש שיהיו הדלפות ובאמת אנחנו רואים אצל בן כספית כל פעם"

הקליקו לתוכן »