יומן הבוקר
הדס קליין, מומי משולם (צילום: אלי ציפורי)
חשיפת חקירה מס' 4 של הדס קליין: "אתם יודעים שאני משתפת איתכם פעולה עד הסוף"; "מה אני עושה כשמילצ'ן ופאקר לא בארץ? יש לי המון המון פגישות. התראיתי עם תמיר פרדו, ראש המוסד לשעבר, אני מאוד אוהבת אותו, איש יקר לי מאוד"

בחקירה הרביעית של הדס קליין ב-21.12.2016 שוב ניכר היחס החברי מאוד בין החוקרים לקליין, כשהפעם מומי משולם השתתף בחלק מהחקירה.

***

החקירה נוגעת הפעם בעיקר לסיגרים ולשמפניות שפאקר סיפק לכאורה לבני הזוג נתניהו ועל פי הערכות שקליין מספקת (כמובן ללא שום הוכחות) כמעט כל התצרוכת של פאקר (אם נהיה נחמדים זה 98% היא אומרת) נותבה לבני הזוג נתניהו.

הדברים הללו התבררו בדיונים כשקריים, לאחר שאנשי פאקר אמרו ששמפניות וסיגרים נצרכו בביתו של פאקר בקיסריה בלי כל קשר לנתניהו.

אפילו מומי משולם מפקפק בגרסתה של קליין ושואל אותה למה היה צריך לרכוש שמפניות גם לדירה של פאקר במלון רויאל ביץ' אבל להדס קליין לא היו ממש תשובות.

📌 צפו בפרוטוקול החקירה

מאמרים אחרונים

בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 19.05.2026 – יום עדות מס' 88

נתניהו על מצעד העדים שיגיעו: יהיה מצעד מעניין של כולם, גם פוליטיקאים וגם מנדלבליט וגם שי ניצן וגם המפכ"ל לשעבר רוני אלשיך, שיספרו איך עבדו עם נוני מוזס כדי לקבל תקשורת מלטפת. ואני שנלחם וסופג תקשורת איומה עומד פה למשפט. זה כל כך מטורלל, הפוך על סטרואידים. על מה אתה מעמיד אותי לדין על זה שבלמתי חוק והלכתי לבחירות, זה הקייס שלכם? חובט בתדמור: אתה בא להחליף אותי בטקטיקה? מדבר איתי על טקטיקות שלי מול יריב פוליטי? זה הזוי! אני לא מתיימר להיות משפטן דקדקן. אתה מתיימר להיות פוליטיקאי דקדקן

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 13.05.2026 – יום עדות מס' 87

נתניהו חבט בתדמור: ניר חפץ עבד עבורי והקליט אותי. ספריות שלמות שמצאתם אותם אחרי שסרקתם את כל חשבונות הבנק והקלטות וזה מה שמצאתם. גורנישט! הפכתם את כל העולם וכל המדינה. אתה הופך לבן לשחור והפוך. אמת לשקר והפוך. האמת יותר פשוטה מכל הניסיונות שלכם לחרטט אותה או לעוות אותה

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 12.05.2026 – יום עדות מס' 86

נתניהו לתירוש אחרי שטענה שתשובתו לא אמינה: כל מה שאתם עושים לא אמין וגם לא חוקי. אתם עוברים על כל החוקים האפשריים, עושים עבירות נוראיות, מנסים להפיל ראש ממשלה, חקירה פוליטית, היא מדברת איתי על אמינות? תודה רבה. היא לא תגיד לי לא אמין; נתניהו לתדמור: ריבלין אמר שכולם עובדים אצל נוני כדי לקבל סיקור חיובי. ואני סופג ואני מועמד כאן למשפט? זה ממש מטורף!

הקליקו לתוכן »