מאמרים

עוד הסתרות וסתירות של ליאת בן ארי במשפט נתניהו

בעוד הסערה הפוליטית בעניין הקמת ממשלה מגיעה לשיאה, אני חושף עוד הסתרות של הפרקליטת ועוד סתירות של התובעת במשפט נתניהו, ליאת בן ארי
ניר חפץ
ניר חפץ (ויקיפדיה)

עוד מההסתרות של הפרקליטות

שתי שיחות של ניר חפץ עם חוקריו "נמצאו" לפתע לאחרונה ע"י הפרקליטות, שיחות בהן מתלונן חפץ על הלחץ שמפעילים עליו, באותו נושא שיש עליו צו איסור פרסום (זה היה בתיק אחר).
כל שהותר לפרסום כי במסגרת חקירתו של חפץ, לפני שהפך לעד מדינה בתיק 4000, זומנה דמות לעדות ונשאלה שאלות חודרניות על טיב מערכת יחסיה איתו. זו עוד הוכחה שהפרקליטות מסתירה בצורה מכוונת ושיטתית חומרים המזכים את נתניהו. כזכור, גם פרטי תרגיל החקירה של חפץ לא תוכננו להימסר לפרקליטי נתניהו ואלוביץ' – ונמסרו להם בטעות.

הסתירות של ליאת בן ארי

מחקירתו הנגדית של אילן ישועה (12.5.21) עלה כי אילן ישועה היה מוכן להיחקר באזהרה, אולם איש לא ממש בדק את האופציה הזו, לא עמו, לא עם עורכי דינו ולא סביבו – כמו עובדיו ומכריו.
כלומר, ליאת בן ארי שיקרה בבירור כשטענה בעבר שישועה לא ידבר ולא ישתף פעולה, אם ייחקר באזהרה – וכך היא שכנעה את עו"ד שי ניצן וגם את מנדלבליט, לאשר לה לא לחקור את ישועה באזהרה. מנדלבליט הרחיק לכת וטען בדיונים כי לא עבר שום עבירה ולכן אין מה לחקור אותו באזהרה (כשישועה לא הפסיק להפליל עצמו בחקירתו).

ישועה הרחיב בחקירתו ואמר כי שוחח עם עורכי דינו בטרם נחקר בפעם הראשונה והם הסבירו לו היטב שהוא עלול להיחקר באזהרה וייעצו לו לא לשמור על זכות השתיקה ולמסור בכל מקרה את האמת שלו.
ישועה קיבל את עצתם. אבל במציאות, הוא לא נדרש לעניין זה כי הוא לא נחקר באזהרה בנימוק שקרי שהמציאה בן ארי, ולא בפעם הראשונה (תודה לאבי וייס).

מה חדש?

בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 24.06.2026 – יום עדות מס' 98 (אחרון)

אחרי 98 דיונים נתניהו מסיים את עדותו ❗ נתניהו מגיש כתב אישום חריף נגד הפרקליטות: אני מסיים אחרי 10 שנים של גהינום. זו לא מערכת אכיפת החוק, זו מערכת הפיכת החוק, מאמץ אדיר להפליל אדם. יש זכויות אדם, זה הופר פה פעם אחר פעם. זה שטאזי! הרסו משפחות, גרמו לגירושין. רצו את הראש של נתניהו, לא חיפושו עבירה אלא אדם. לא מצאו כלום, לא מעטפות כסף ולא רגולציה! מעמידים אותך על הפרת אמונים. אגיד לכם איפה יש כאן הפרת אמונים – זה לסחוט עדים, לשים אותם עם פשפשים ולאיים עליהם! זה לפגוע פגיעה מכוונת, סיכול פוליטי כדי למנוע מעם ישראל לבחור מי שרוצים

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 23.06.2026 – יום עדות מס' 97

נתניהו התפוצץ אחרי שנחשפו עוד הטעיות ושקרים של הפרקליטות: אני האמנתי למערכת והגנתי על המערכת! לא העליתי בדעתי שחוקרי המשטרה ישקרו לראש ממשלה פעם אחר פעם! וזה נמשך בבית המשפט (ע״י הפרקליטות). זה מזעזע אותי! אין פה חיפוש אמת, יש פה אי עשיית צדק משווע; זה שיגעון מה זה שיגעון מה שקורה פה! כשאין סייגים למטרה להפיל רוה"מ אז אין סייגים גם לשקרים. מבהיל לראות דבר כזה. פשוט מבהיל. קוראים לזה דמוקרטיה ושלטון החוק. עוברים על החוק פעם אחר פעם; עוד פעם מטעים אותי! לא יאומן! כל הזמן משקרים ומצגי שווא ולתפור תיקים בתפירות גסות. מה זה? אני רוצה להבין אם יש מערכת צדק וחוק פה?!

הקליקו לתוכן »