יומן הבוקר
ארנון מילצ'ן (צילום מסך טלוויזיה), הדס קליין (צילום: אלי ציפורי)
חשיפת החקירה השנייה של הדס קליין במשטרה❗ קליין לכלכה על הבוס שלה, ארנון מילצ'ן: "הוא מתקמצן על העלויות, חד וחלק". מילצ'ן בעדותו: זה בכלל לא עניין אותי, לא יודע כמה עולה בקבוק שמפניה

בדומה לחקירה הראשונה של הדס קליין, גם החקירה השנייה שאני חושף היום לא הוקלטה וכמובן שלא צולמה, וגם במקרה הזה לגברת קליין ניתנה האפשרות לתקן את עדותה, כשהמקור נגרס ואי אפשר לראות את התיקונים שעשתה קליין, דבר פסול וחמור מעין כמוהו.

***

יחד עם זאת אפשר היה לראות איך מתפתחת הגרסה של הדס קליין: בחקירה השנייה היא אמרה ש"השמפניה נועדה בראש ובראשונה לשימושו הפרטי של ארנון ומשפחתו", אך אחר זה הגרסה התפתחה וקליין העריכה ששני שלישים מהצריכה הלכה לשרה נתניהו ורק שליש למילצ'ן ולמשפחתו.

כמובן שלצד התפתחות הגרסה קליין לא הביאה שום ראייה, שום הוכחה, שום הקלטה – כי כל הטלפונים הרי נשברו, התקלקלו או טבעו.

קליין התבססה כל הזמן על החשבוניות "שתמסור" לחוקרים, אבל מדובר בחשבוניות צריכה כללית שלא מעידות על דבר, כיוון שאין שום אינדיקציה למשלוח.

כמו כן טענה קליין שמילצ'ן "מתקמצן על העלויות, חד וחלק", מה שעומד בסתירה מוחלטת לעדותו של מילצ'ן שזה בכלל לא עניין אותו ולא ידע בכלל כמה עולה בקבוק שמפניה.

כמו כן טענה קליין ש"ארנון מעולם לא קיבל מתנות מבני הזוג נתניהו, רק הוצאות".
הדבר הזה נסתר מהעדויות בבית המשפט, שם הוכיח עו"ד עמית חדד ששרה נתניהו העניקה מדי פעם מתנות, כמובן שלא באותה פרופורציה, לאשתו של מילצ'ן, אמנדה וגם לילדיו.

📌 צפו בפרוטוקול החקירה

מאמרים אחרונים

בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 17.06.2026 – יום עדות מס' 95

נתניהו תקף בחריפות את השופטים והפרקליטות: נתנו לתביעה את כל המרחב האפשרי, נתנו להם הכול! עברתי את החקירה הנגדית הכי ארוכה בתולדות המדינה. הם מביאים לי שאלות מוטות, מטעות, חלקיות. זה חלק מתהליך לטמון לי מלכודת, להטעות, להוביל אותי לאמירה שאין לה קשר למציאות. הייתה היענות גדולה מאוד לתביעה שאני לא רואה הקבלה ולא רואה כללים שווים (בין התביעה להגנה)

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 16.06.2026 – יום עדות מס' 94

נתניהו התפוצץ על תדמור: הפעלתם את כל הטרור שלכם. מה זה? מדינת משטרה, שטאזי? רדיפה פוליטית כמו במדינת משטרה, מסע מטורלל להפיל ראש ממשלה, הפחדה וטרור שלכם, חקרתם כל אחד מסביבי! החלטתם להגיש נגדי כתב אישום כשאני על המדשאה בבית הלבן מכוונה פוליטית. הייתם צריכים להעמיד את איתן כבל למשפט. מומי משולם הדליף את קלטות נוני מוזס לגיא פלג

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 09.06.2026 – יום עדות מס' 93

עו"ד חדד לשופטת פרידמן-פלדמן: את סניגורית מצויינת, יכולה להיות סניגורית של התביעה. פרידמן-פלדמן: אתה חצוף! זו לא פעם ראשונה, אבל זו פעם ראשונה שאני אומרת זאת. תכבד את בית המשפט. עו"ד חדד: אני חושב שמגיעה לי התנצלות

הקליקו לתוכן »