יומן הבוקר
ארנון מילצ'ן (צילום מסך טלוויזיה), הדס קליין (צילום: אלי ציפורי)
חשיפת החקירה השנייה של הדס קליין במשטרה❗ קליין לכלכה על הבוס שלה, ארנון מילצ'ן: "הוא מתקמצן על העלויות, חד וחלק". מילצ'ן בעדותו: זה בכלל לא עניין אותי, לא יודע כמה עולה בקבוק שמפניה

בדומה לחקירה הראשונה של הדס קליין, גם החקירה השנייה שאני חושף היום לא הוקלטה וכמובן שלא צולמה, וגם במקרה הזה לגברת קליין ניתנה האפשרות לתקן את עדותה, כשהמקור נגרס ואי אפשר לראות את התיקונים שעשתה קליין, דבר פסול וחמור מעין כמוהו.

***

יחד עם זאת אפשר היה לראות איך מתפתחת הגרסה של הדס קליין: בחקירה השנייה היא אמרה ש"השמפניה נועדה בראש ובראשונה לשימושו הפרטי של ארנון ומשפחתו", אך אחר זה הגרסה התפתחה וקליין העריכה ששני שלישים מהצריכה הלכה לשרה נתניהו ורק שליש למילצ'ן ולמשפחתו.

כמובן שלצד התפתחות הגרסה קליין לא הביאה שום ראייה, שום הוכחה, שום הקלטה – כי כל הטלפונים הרי נשברו, התקלקלו או טבעו.

קליין התבססה כל הזמן על החשבוניות "שתמסור" לחוקרים, אבל מדובר בחשבוניות צריכה כללית שלא מעידות על דבר, כיוון שאין שום אינדיקציה למשלוח.

כמו כן טענה קליין שמילצ'ן "מתקמצן על העלויות, חד וחלק", מה שעומד בסתירה מוחלטת לעדותו של מילצ'ן שזה בכלל לא עניין אותו ולא ידע בכלל כמה עולה בקבוק שמפניה.

כמו כן טענה קליין ש"ארנון מעולם לא קיבל מתנות מבני הזוג נתניהו, רק הוצאות".
הדבר הזה נסתר מהעדויות בבית המשפט, שם הוכיח עו"ד עמית חדד ששרה נתניהו העניקה מדי פעם מתנות, כמובן שלא באותה פרופורציה, לאשתו של מילצ'ן, אמנדה וגם לילדיו.

📌 צפו בפרוטוקול החקירה

מאמרים אחרונים

בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 24.06.2026 – יום עדות מס' 98 (אחרון)

אחרי 98 דיונים נתניהו מסיים את עדותו ❗ נתניהו מגיש כתב אישום חריף נגד הפרקליטות: אני מסיים אחרי 10 שנים של גהינום. זו לא מערכת אכיפת החוק, זו מערכת הפיכת החוק, מאמץ אדיר להפליל אדם. יש זכויות אדם, זה הופר פה פעם אחר פעם. זה שטאזי! הרסו משפחות, גרמו לגירושין. רצו את הראש של נתניהו, לא חיפושו עבירה אלא אדם. לא מצאו כלום, לא מעטפות כסף ולא רגולציה! מעמידים אותך על הפרת אמונים. אגיד לכם איפה יש כאן הפרת אמונים – זה לסחוט עדים, לשים אותם עם פשפשים ולאיים עליהם! זה לפגוע פגיעה מכוונת, סיכול פוליטי כדי למנוע מעם ישראל לבחור מי שרוצים

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 23.06.2026 – יום עדות מס' 97

נתניהו התפוצץ אחרי שנחשפו עוד הטעיות ושקרים של הפרקליטות: אני האמנתי למערכת והגנתי על המערכת! לא העליתי בדעתי שחוקרי המשטרה ישקרו לראש ממשלה פעם אחר פעם! וזה נמשך בבית המשפט (ע״י הפרקליטות). זה מזעזע אותי! אין פה חיפוש אמת, יש פה אי עשיית צדק משווע; זה שיגעון מה זה שיגעון מה שקורה פה! כשאין סייגים למטרה להפיל רוה"מ אז אין סייגים גם לשקרים. מבהיל לראות דבר כזה. פשוט מבהיל. קוראים לזה דמוקרטיה ושלטון החוק. עוברים על החוק פעם אחר פעם; עוד פעם מטעים אותי! לא יאומן! כל הזמן משקרים ומצגי שווא ולתפור תיקים בתפירות גסות. מה זה? אני רוצה להבין אם יש מערכת צדק וחוק פה?!

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו 22.06.2026 – יום עדות מס' 96

נתניהו: הפרקליטות מטעה אותי, שמים לי פח ומלכודת. אני רוצה צדק! פעם אחר פעם הם מציגים מצג שווא. הם מחזיקים החומר ומסלפים החומר. מנסים לייצר מצג שווא ענק, זו ממש מלאכת הטעיה בלתי פוסקת, רוצים לייצר עבירה שאני לא אשם בה. האמת זועקת לשמיים!

הקליקו לתוכן »