גלי ישראל

בלי חשבון, התוכנית המלאה 28.01.2022

ליאת בן ארי המושחתת, בנט מדבר על נתניהו? תוכנת פגסוס נגד יאיר נתניהו, המפעל העברייני של האזנות הסתר, הגזענות המכוערת בעקבות גיוס ההמונים לנתניהו, הכישלון של הממשלה בטיפול בגל ה-5
אלי ציפורי, רדיו גלי ישראל

כנרת בראשי: ״ליאת בן ארי המושחתת עברה עבירות מיסוי חמורות יותר מאריה דרעי והיא זו שצריכה לקבל עבודות שירות. 100 אלף איש צריכים להקיף את בנין משרד המשפטים כדי שהאדמה תרעד מתחת לרגליהם, שיבינו שפקידים לא יכולים לקבוע קלון ולשלול מהם את זכות הבחירה״.

חיים רמון: ״בנט מדבר על נתניהו? כל מה שנתניהו יגיד הוא יעשה הפוך. כולנו זוכרים את נאומי הזוועות שלו על הקורונה. הממשלה הזו מסכנת את חיי האזרחים״; ״סעיף השוחד המופרך בתיק 4000 גרם לסילוקו של נתניהו – אחרת היו לו 61 מנדטים״; ״גילוי נאות: אני חבר של אריה דרעי, אבל 6 שנים עשו לו עינוי דין, מנדלבליט אמר שמצאו עכברון מהשחיתות הגדולה. כל אזרח היה מסיים זאת בכופר, הגבילו אותו פוליטית, רצו לסלק אותו״.

יואב יצחק: ״המשטרה הפעילה את תוכנת פגסוס נגד יאיר נתניהו, ג׳יימס פאקר ויועצי נתניהו באופן בלתי חוקי. הפרקליטות ידעה על זה ולא העבירה את חומרי החקירה לפרקליטי נתניהו מסיבות ׳מודיעיניות׳. מרגע שחשפתי את זה התקשורת ירדה מהסיפור, במיוחד ידיעות אחרונות שהתחיל עם הפרשה. זה חמור מאוד, כי מה שעוזר לנתניהו – התקשורת משתיקה״.

אבי וייס בגילויים חדשים על המפעל העברייני של האזנות הסתר בתיקי האלפים

סטלה קורין ליבר על הגזענות המכוערת בעקבות גיוס ההמונים לנתניהו – וההשוואות לגזענות בואדי סליב – ממרחק של עשרות שנים שום דבר לא השתנה

רן רזניק על הכישלון של הממשלה בטיפול בגל ה-5: "הסיכויים של חולה קשה לשרוד ולחיות ירדו בעקבות העומס"

המונולוג השבועי

לא עושה חשבון לנפתלי בנט

התגובה הילדותית של בנט השבוע לביקורת של נתניהו על מחדלי הקורונה היא תמצית האיש. כל הווייתו והוויית הממשלה הזו זו האובססיה שלהם לנתניהו – אבל זו לא רק אובססיה, זה בעיקר פחד, פחד משתק.

בכלכלה בנט הבטיח לנו סינגפור והורדה דרמטית של מסים, בפועל רק העלה מסים. הוא קישקש את עצמו לדעת שכל תוכנית הסיוע הכלכלית של נתניהו היא בזבוז של כסף שנזרק לשווא: "תג המחיר של שלושת הסגרים שהובילה הממשלה הקודמת היה 200 מיליארד שקל", אמר בנט ועבר לדמגוגיה מביכה. "כמה חיי חיילים חלילה נאבד אם לא נוכל להרשות לעצמנו לצייד אותם בנגמ"שים חדישים עם הגנה מתקדמת, כי בזבזנו את הכסף על סגרים, כמה ילדים ומבוגרים לא נוכל לשלוח לניתוח מציל חיים…

חשבו לרגע: כל משפחה בישראל נכנסה לוב של 105 אלף שקל בשל תג המחיר של שלושת הסגרים.

אלו דברי הבל בכלכלה, שום שקל לא נגרע מתקציבים אחרים במהלך משבר הקורונה ואף משפחה לא לקחה לעצמה חוב של 105 אלף שקל בגלל הסגרים. נהפוך הוא, כולם קיבלו סיוע, משכירים ועד עצמאיים, כדי לשרוד את התקופה הקשה והודות לסיוע הזה יצאנו מהר מהמשבר כדי שבנט ושות' יקטפו את פירות הצמיחה וייקחו לעצמם קרדיט שלא מגיע להם.

האם שמעתם איזושהי לקיחת אחריות על הכאוס והרמת הידיים בגל ה-5? לא, לאורך כל התקופה הזו בנט שולח את כלבי התקיפה בשלו באולפנים כדי להאשים את הבלתי מתחסנים במצב, רק לא את עצמו ואת ממשלתו. הוא לא מקשיב למומחים, הוא מצפצף עליהם, ומתנהג כאילו אין בלתו. חלק גדול מהאנרגיות שלו מנותבות לתדרוכים לסריסי החצר שלו באולפנים כדי שיאמרו שהכל סבבה, הכל נפלא ורק נתניהו אשם. פחדן נשאר פחדן.

מה חדש?

זאב אלקין

יומן הבוקר 20.08.2026

הפרוטוקולים מדברים! זאב אלקין תוקף בחריפות את הפרקליטות: "נשאלתי שאלות ממש לעומק של ליבת העשייה הפוליטית והפרלמנטרית – זה הדהים אותי… אני חושב שכניסה של המישור הפלילי לעסק הזה היא פשוט מנטרלת את כל המהות של חסינות פרלמנטרית… הרגשתי אז תחושה מאוד מאוד לא נוחה בכלל מתהליך הפליליזציה של תהליך פוליטי פרלמנטרי… אני חושב שהפליליזציה של התהליך הזה היא מסוכנת מאוד והיא הופכת את המוסד של החסינות כמשהו שהוא לא רלוונטי. זאת אומרת שכל חבר כנסת היום שפועל יודע שיכול לבוא יום וכל המשאים ומתנים הפוליטיים שלו יהפכו לנושא פלילי, יגיעו לחקירת משטרה, יגיעו לבית משפט והוא יצטרך לחשוף עם מי ומה סגר ואיך הוא פעל. זה אירוע מאוד בעייתי… אחרי החקירה הראשונה פניתי ליושב ראש הכנסת וליועץ המשפטי של הכנסת באותה תקופה ושיתפתי אותם במחשבותיי בעניין הזה"

הקליקו לתוכן »
אמיר ברקן, גלעד ארדן

יומן הבוקר 19.08.2026

העדות המזכה לנתניהו של אמיר ברקן, סמנכ"ל כלכלה ותשתיות במשרד רוה"מ, שהיה מעורב בפגישה הנוגעת למיזוג בזק-יס: "לא דיברתי עם ראש הממשלה מעולם על ענייני בזק, לא שמעתי מאחרים שראש הממשלה הנחה כך לגבי בזק או הנחה אחרת לגבי בזק, אני לא מכיר מעורבות של ראש הממשלה בקידום החלטות רגולטוריות שקשורות לבזק. ההתניה שעשה גלעד ארדן בנושא מיזוג בזק-יס – זה נראה לי כמו ניצול של כוח שלטוני ושיקולים שלא מהעניין על פניו". הפרוטוקולים מדברים!

הקליקו לתוכן »