יומן הבוקר
בנימין נתניהו (ויקיפדיה)
הפרוטוקולים מדברים! וואלה מצטטים את חמאס שיש להם רגישות לקדושת המת ולנתניהו אין. נתניהו: "עכשיו אתם יכולים להבין למה קראו להם וואלה חמאס, וואלה אכבר. מה קורה פה? בשעה שהאתר תוקף אותי בצורה איומה, אני מועמד פה לדין על שוחד, על היענות חריגה? יש פה דבר הזוי!"

הפרוטוקול הרשמי של יום העדות ה-7 של נתניהו (עד כה העיד נתניהו 9 פעמים): שוב ושוב מועלים פריטים הזויים מתוך כתב האישום ושוב ושוב נתניהו תוהה מה הוא עושה בבית המשפט נוכח הסיקור העוין והשטני של וואלה.

***

נתניהו: טוב, איך אומרים? אתה שואל אותי שאלה סובייקטיבית, בראייה שלי. קודם כל אני לא יודע על זה בכלל וכשאני יודע על זה עכשיו, עכשיו כשאני יודע על זה אני אומר כבודכם אני יכול לומר מה קורה פה? מה זה? מה זה הדבר הזה?
יש כאן כתבות זוטות שמעביר איזה רובינשטיין רובן, שחלק מהן נענות, חלק גדול מהן לא נענות, שהן בכלל עוסקות בזוטות ובשעה שהאתר תוקף אותי בצורה איומה, ואני מועמד פה לדין על שוחד, על היענות חריגה? יש פה דבר הזוי.
עכשיו, אני דווקא מעריך את זה שאתם הסכמתם כבודכם לעבור נקודה נקודה, אם כי מהר ככל האפשר, משום שפה לקחו שמונה שנים מהחיים שלי וחלק לא קטן מהחיים של משפחתי על השטות הזאת ועל הטענות ההזויות האלה ועל התיאוריה החדשה שהם בנו שאין לה שום בסיס, שמתנפצת על סמך הפרקטיקה הקיימת האמיתית בין פוליטיקאים ובעלים ועורכים לכן אני שמח שאתה שואל אותי.
שאלת אותי את הנקודה אז אני אומר לך סובייקטיבית אני לא רואה פה שום היענות חריגה, אני לא רואה פה שום היענות ואובייקטיבית, אני רואה פה אפס היענות, לא אפס, מעת לעת יש איזה פירור שעובר דרך הרשת.

בהמשך:

עו"ד חדד: אחר כך יש לנו עוד, שלושה ימים אחר כך יש את נ/3923 כך כשל הניסיון של נתניהו להשוות בין חמאס לדאעש.

נתניהו: טוב, זה גם שלילי וגם לא נכון משום שזו הפעם הראשונה שהכנסנו, הכנסתי ללקסיקון הבינלאומי, את ההשוואה בין חמאס לדאעש וזה נקלט בהדרגה וזה נהיה סופר רלוונטי כמובן בימים אלה אבל זה לא התחיל בימים האלה.

עו"ד חדד: כמה שעות אחר כך, השוואה ישראלית בין חמאס לדאעש שעוררה סערה ברשת, חמאס אפילו מבקרים אותך שאין לך רגישות לקדושת המת ראש הממשלה, זה כתוב בוואלה, תתבייש לך ראש הממשלה, אתה לא, חמאס יש לו רגישות לקדושת המת, לך אין.

נתניהו: טוב, זה כמובן כתבה שלילית ביותר אבל אני חושב שאתם יכולים להבין כשמביאים את הביקורת של החמאס שאין לנו, אין לי את הרגישות לקדושת המת הרי הדבר המפלצתי האמיתי.
האמירה המפלצתית הזאת אחרי האירועים המפלצתיים שאגב מבחינתי אני חושב שחמאס עשה זוועות יותר גדולות מדאעש. זה לא אמירה קלה, אז עכשיו אתם יכולים להבין מדוע בתפיסה הכוללת שליוותה אותי במהלך השנים, כולל במהלך השנים שבהם מדובר עוסק התיק הזה, הידיעה שלי, ההבנה שלי בלי לראות את כל הכתבות הללו, אני לא זוכר אותם אפילו, אבל למה קראו להם וואלה חמאס. וואלה חמאס. וואלה אכבר.

בהמשך:

נתניהו: אתם רואים את המשטמה, הרי זה בא מראש המערכת (אילן ישועה), זה האיש שמנחה את הכתבים, הוא לא צריך להנחות את הכתבים, הם גם מנחים למעלה, כי אני חלילה אם בא בבקשה לפריזורה של רעייתו של קינג' קון גון, או השד יודע איך הם קוראים לזה, זה אסור, מה זה, זה דבר נורא ואיום, איזה התערבות בוטה, זה אתר הבית, איך יכול להיות

חדד: אתה מדבר בציניות כמובן.

נתניהו: כן, תודה. בינתיים כותבים את המאמרים האלה, הנוראיים האלה פשוט הנוראיים על כל הדברים, דברי הליבה שבאמת מנחים אותי לטיפול בבעיות המדינה והשגת, השבת הביטחון ביצירת שלום עם השכנים, כל דבר אחר, או כלכלה, ראינו גם את זה.
זאת אומרת מאין אני צריך לחשוב שאתר כזה, והיום אני רואה גם את ההתכתבות בדיעבד, ההתכתבות הזאת אני יכול לקבל היענות חריגה, מי יכול לכתוב דבר כזה בכתב אישום?
שרואים את הכולבויניק הזה שלהם, הם זורקים כל מיני שטויות וזוטות ודברים שלא היה עליהם שום דבר או זוטות שבהם עטפו אותם ברעל, זה ההיענות החריגה.

בהמשך:

נתניהו (על פריט מסויים בכתב האישום): אני יכול להשיב פשוט ולגמור את העניין. אני לא יודע מהי הדרישה, אני לא יודע אם היא נענתה ואיך היא נענתה וזה עוד דבר שהוא די מדהים, זורקים לכולבויניק עכשיו דרישה שאפילו לא יודעים מהי.
אתם משפטנים דגולים, אני בעיני אי אפשר לבין כאן את גודל האבסורד, על מה אני נאשם? על מה אני נאשם? אני לא מבין.

מאמרים אחרונים

צחי חבקין (צילום: אלי ציפורי)

העדות הדרמטית של צחי חבקין על התנהלות "לא תקינה" ו"חריגה" בתיקי נתניהו

חריגה מאישור מנדלבליט בתיק 1000, זימון המקורבת של ניר חפץ לחקירה, אי חקירת אילן ישועה באזהרה, הידיעה שגרסת פילבר על פגישת ההנחיה לא נכונה, והעבירות של יוסי כהן שלא נחקרו. "הייתה מוטיבציית שיא בתיקי נתניהו, מאמצי על של כל היחידות החוקרות"

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו, 15.10.2025 – יום עדות מס' 45

תדמור שוב ניסה לרמות את השופטים – להביא אירועים וראיות מחוץ לכתב האישום ונבלם. עו"ד חדד: "יש החלטה של בית משפט שלא מקריאים ראיות, אתם שמים פס על החלטות בית המשפט. לתביעה הכללית לא אכפת מהחלטה של בית המשפט. אתם רומסים את ראש הממשלה, אתם רומסים אותנו"

הקליקו לתוכן »
בנימין נתניהו (לפ"מ)

עדות נתניהו, 17.09.2025 – יום עדות מס' 44

שוב התפרעויות באולם הדיונים. עו"ד חדד: זה אלים וקיצוני מאוד וזה בלתי אפשרי ובלתי מתקבל על הדעת. נתניהו: מה שהיה זה לא מה שיהיה, לא ברמת ההסתה והסכנה ולא הקריאה השעתית לרצוח את ראש הממשלה. צריך לדבר על זה כרגע ולשנות ההתייחסות. מציאות השתנתה, משתנה מרגע לרגע

הקליקו לתוכן »